Εστιατόριο “Louis”
Το εστιατόριο “Λούης” δημιουργήθηκε από τον Λούη Παλούκη το 2008. Με την αγάπη του για την γαστρονομία και η εμπειρία του των 30 χρόνων στην εστίαση, θέλησε να δώσει το δικό του στίγμα στην Ροδίτικη Κουζίνα δημιουργώντας το εστιατόριο “Λούης” με στόχο να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Δημιούργησε έναν ευχάριστο χώρο βγαλμένο από εκείνες τις παλιές, αλλοτινές εποχές.
Διανύοντας την δεύτερη δεκαετία λειτουργίας και εμπειρίας, το εστιατόριο Λούης σας υποδέχεται σε ένα πανέμορφο νεοκλασικό κτίριο, με μια παραδοσιακή αυλή και σας προτείνει ένα πάντρεμα γεύσεων Ελληνικής και Μεσογειακής Κουζίνας. Φρέσκα κρεατικά και ψαρικά από την ντόπια αγορά του νησιού. Πρωτότυπα ορεκτικά εμπνευσμένα και φτιαγμένα με μεράκι, σερβιρισμένα με ένα ιδιαίτερο τρόπο. Η ποιότητα των συστατικών, έχουν κάνει το εστιατόριο Λούης δικαίως τον πιό κλασσικό, διάσημο προορισμό γαστρονομικής αξίας στην Πόλη της Ρόδου.